Bilder viser en person som holder en flaske som inneholder rens

Kebco – når kvalitet teller

Kebco Nordic AS ble grunnlagt i september 2009, og har siden 2020 vært 100% norskeid.

Gjennom årene har vi etablert gode samarbeid med ledende produsenter, som vi anser som de fremste innen sine felt. I tillegg utvikler vi kontinuerlig våre egne produkter med spesifikke egenskaper. Vi er stolte av å si «Kjøp KEBCO, når kvalitet teller!» og streber alltid etter å levere det lille ekstra.

Vår forretningsidé er å markedsføre våre volumprodukter under vårt eget varemerke «KEBCO», supplert med anerkjente merkevarer. Innenfor alle produktområder har vi etablert partnerskap med de beste produsentene nasjonalt og internasjonalt. Dette samarbeidet gir oss muligheten til å kontinuerlig forbedre og utvide vårt produktsortiment. Produktutviklingen skjer ofte i respons på våre kunders spesifikke krav og ønsker angående bruksområder og effekt. Dette gjør at vi tilpasser vårt sortiment i tråd med gjeldende krav til helse, miljø og sikkerhet. Målet vårt er å ha de mest tilfredse kundene i vår bransje. Vårt sortiment gjennomgår en grundig kvalitetssikring. I tillegg tilbyr vi skreddersydde produkter med våre kunders egne merkevarer, fra utkast til ferdig produkt.

Vi legger stor vekt på et engasjerende samspill for å bidra til suksessen til både oss selv og våre kunder. Vårt salgsteam etablerer meningsfulle relasjoner med kundene våre, og gjennom denne dialogen får vi innsikt i deres nøyaktige behov. Dette gjør det mulig for oss å anbefale produkter og metoder som løser oppgavene deres på en effektiv og skånsom måte. Vi vet hva som fungerer hvor og hvorfor – bare utfordre oss!

Produktutvikling er en prioritet for Kebco Nordic AS, og vi investerer tid og ressurser internt for å være i forkant. Sammen med våre kunder, samarbeidspartnere og egne erfaringer garanterer vi at vi også i fremtiden vil være ledende når det gjelder effektive produkter og oppfyllelse av fremtidige krav til helse, miljø og sikkerhet for den enkelte bruker. Vi tror at denne tilnærmingen til våre kunder bygger tillit og sikrer felles suksess.